What so ever live in het Boegbeeld

What so ever
Share this…

Op zaterdag 23 maart om 21:00 uur is het weer feest op de Zwaanstraat 6 in Wijk aan Zee! Taverne het Boegbeeld presenteert livemuziek van What so Ever.

Deze band, met 6 ervaren muzikanten, speelt voor hun plezier en heeft als doel het publiek een ontspannend en swingend feest te bezorgen. De band is bij toeval ontstaan in 2007 toen één van de bandleden een aantal muzikale vrienden uitnodigde voor zijn verjaardag. Allen gewapend met een instrument werd het een avondvullend programma, waarna enthousiaste mond op mondreclame zorgde dat dit éénmalige optreden uitgroeide tot vele optredens.

What so Ever brengt jong en oud dichter bij elkaar met muziek uit de sixties en seventies zoals rock, blues, twistende rock ‘n roll, mooie ballads, swingende soul en enkele uitstapjes naar de jaren die volgden.

Deze combinatie van nummers staat garant voor een gezellige nostalgische avond voor jong en oud.

‘Ken je deze nog’, dat gevoel krijg je bij de hits van Tina Turner, CCR, Elvis Presley, Pink Floyd, Joe Cocker, Jerry Lee Lewis en vele anderen. Swingende Rock & Roll, Blues en Soul afgewisseld met ballads.

De toegang is gratis en gegarandeerd gezellig met ‘Golden Oldies’. Rock & Roll, Soul, Blues en meer. Mis het niet! Zaterdag 23 maart vanaf 21:00 in taverne het Boegbeeld op de Zwaanstraat 6 in Wijk aan Zee.

Boegbeeld
Boegbeeld

Meer info: Tarverne ’t Boegbeeld zwaanstraat 6 Wijk aan Zee tel: 085 808 9422 mail: info@het-boegbeeld.nl