Lucky Leghorn & The Money Men live

Lucky Leghorn and the Money Men
Share this…

Zaterdag 9 maart om 21:00 wordt het weer genieten in de Zwaanstraat 6 in Wijk aan Zee bij taverne het Boegbeeld met Lucky Leghorn & The Money Men.

Sinds de zomer van 2021 weet het trio Lucky Leghorn & The Money Men met de combinatie van gitaar, trompet en drumkoffer een unieke sound te maken en geven ze een eigen twist aan country- en americana-klassiekers.

Met verhalen, interactie en een ongezonde hoeveelheid zelfspot zorgen Luuk, Jorn en Frans altijd voor een reden tot een feestje. Lekkere honky-tonk footstompers van Johnny Cash tot Alan Jackson en Charlie Crockett worden afgewisseld met eigen materiaal.

Lucky Leghorn and the Money Men
Lucky Leghorn and the Money Men

De band is inmiddels bekend in Haarlem en omstreken en heeft al opgetreden op verschillende podia. Het publiek wordt altijd getrakteerd op een onvergetelijke ervaring. De muzikanten weten hoe ze het publiek moeten vermaken met hun unieke sound en interacties. Het is een genot om naar te kijken en te luisteren!

Kom en geniet van de honky-tonk footstompers van Lucky Leghorn & The Money Men. Het is een ervaring die je niet wilt missen! De gratis toegang maakt het al een bijna compleet feestje in taverne het Boegbeeld.

Het Boegbeeld
Het Boegbeeld

Meer info: Tarverne ’t Boegbeeld zwaanstraat 6 Wijk aan Zee

tel: 085 808 9422 mail: info@het-boegbeeld.nl